Parkering

Forbud mod parkering på gangdækket
Parkering på gangdækket uden for vores opgange er IKKE tilladt. Standsning og aflæsning er tilladt i op til 15 minutter. Gangdækket er ejet af vores nabo Ejerforeningen Søndre Fasanvej 90, der har indgået aftale med City Parkeringsservice. Vores ejerforening har derfor ingen indflydelse på disse regler.
Vi har erfaret, at ikke alle vagterne fra City Parkering er bekendt med aftalen om, at standsning er tilladt i op til 15 minutter. Får du en bøde, inden der er gået 15 minutter fra du parkerede, kan du henvise til denne
skrivelse.
Hent aftalen her

Leje af parkeringsplads i parkeringskældrene under bygningen
Der er tre parkeringskældre under bygningerne. Den ene er parkeringskælder for Rema 1000. Her kan man parkere gratis i en time. Se reglerne og priserne ved P-automaterne. OBS. Der er parkeringsvagter, og de kommer tit.
E/F Søndre Fasanvej 90’s vicevært Anker Danielsen administrerer de to andre P-kældre. Han har kontor til højre i Rema 1000’s P-kælder og træffes kl. 8:00 – 8:30 og 12:00 – 12;30. Tlf. 36465607.

Parkering i Valby
Københavns Kommune har i 2017 indført P-zoner og betaling i Valby. Vær opmærksom på skiltningen og se Kommunens hjemmeside om parkering. Frederiksberg Kommune har også betalingsparkering.