Parkering på brandvejen

Bestyrelsen Ukategoriseret Leave a Comment

Bestyrelsen vil gerne gøre opmærksom på, at AL parkering på brandvejen foran ejendommen er imod husordenen (se uddrag nedenfor). Derudover er det heller ikke smart, at beboere bruger pladsen til langtidsparkering i tilfælde af brand eller andre episoder, hvor adgang til ejendommen hindres på grund af parkerede biler.

Af- og pålæsning er tilladt i det omfang, at det ikke overstiger 15 minutters varighed.

Bestyrelsen arbejder på enten at få opsat en løsning, hvor vi kan få bugseret ulovligt parkerede biler væk, eller få tilknyttet parkeringsvagter til området igen. Det sidste er ikke en ønskeløsning for nogen af os, da det tidligere har ramt folk, der reelt kun foretog en midlertidig parkering ifm. flytning. I den seneste tid er det dog blevet en nødvendighed, da vi har set flere eksempler på personer, som udnytter det faktum, at der ikke fast går parkeringsvagter på området mere. Vi håber, at I alle vil have forståelse for dette.

Uddrag fra husorden – Under afsnittet ’ORDEN’

Cykler og knallerter skal henstilles i cykelstativerne og må ikke parkeres i indgangspartierne, på opgangene eller ved facaden. Parkering er ikke tilladt noget sted på udearealerne, jf. de opsatte skilte. Dvs. det er ikke tilladt at parkere biler, motorcykler o.l. på fodgængerdækket, ved siden af opkørselsrampen, som fører op til fodgængerdækket, ved sydgavlen, under udhænget eller i passagen ud til Søndre Fasanvej. Dette forbud gælder også gæster. Af- og pålæsning om natten bedes begrænset mest muligt.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *